NATJEČAJI – ZAPOŠLJAVANJE

26.siječanj 2021.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jednog (1) doktora dentalne medicine u ordinaciji dentalne medicine u Đakovu , na neodređeno jednog (1) doktora dentalne medicine u ordinaciji dentalne medicine u Marijancima i jednog (1) doktora dentalne medicine u ordinaciji dentalne medicine u Magadenovcu

PREUZMITE DOKUMENT

26.siječanj 2021.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme jedne (1) medicinske sestre u timu obiteljske (opće) medicine u Josipovcu

PREUZMITE DOKUMENT

13.siječanj 2021.

Natječaj za prijam u radni odnos : doktor dentalne medicine – 2 izvršitelj/ica- na neodređeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, specijalist medicine rada i sporta- 1 izvršitelj/ica- na neodređeno vrijeme, specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije- 1 izvršitelj/ica- na neodređeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar u timu zdravstvene zaštite žena – 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar u timu obiteljske (opće) medicine- 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, doktor dentalne medicine – 1 izvršitelj/ica- na određeno vrijeme, Fizioterapeut – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme

PREUZMITE DOKUMENT

21. prosinac 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme jednog (1) dentalnog asistenta u ordinaciji dentalne (polivalentne) zdravstvene zaštite u Osijeku, jednog (1) dentalnog asistenta u ordinaciji dentalne (polivalentne) zdravstvene zaštite u Podravskoj Moslavini, jednog (1) dentalnog asistenta u ordinaciji dentalne (polivalentne) zdravstvene zaštite u Dardi.

PREUZMITE DOKUMENT

18. prosinac 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme jednog (1) doktora obiteljske (opće) medicine u Ivanovcu, na neodređeno jednog (1) doktora obiteljske (opće) medicine u Zmajevcu i na određeno vrijeme jednog (1) doktora obiteljske (opće) medicine u Osijeku.

PREUZMITE DOKUMENT

18. prosinac 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme jedne (1) medicinske sestre u timu interne medicine, jedne (1) medicinske sestre u timu obiteljske (opće) medicine u Osijeku, na određeno vrijeme jedne (1) medicinske sestre u ambulantama Doma zdravlja Osječko-baranjske županije i jedne (1) patronažne sestre na području općin Podgorač.

PREUZMITE DOKUMENT

18. prosinac 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jednog (1) doktora dentalne medicine u ordinaciji dentalne medicine u Đakovu i jednog (1) doktora dentalne medicine u ordinaciji dentalne medicine u Bilju.

PREUZMITE DOKUMENT

04. prosinac 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos doktor obiteljske (opće) medicine – 2 izvršitelja/ice – na neodređeno vrijeme, doktor dentalne medicine – 2 izvršitelja/ice – na neodređeno vrijeme, dentalni asistent u timu dentalne (polivalentne) zdravstvene zaštite – 3 izvršitelja/ice – na neodređeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar u timu interne medicine- 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar u timu obiteljske (opće) medicine- 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, doktor dentalne medicine – 2 izvršiteljice – na određeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, patronažna sestra – 1 izvršiteljica – na određeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

24. studeni 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jedne (1) medicinske sestre u Osijeku, Park kralja Petra Krešimira IV 6 i na određeno vrijeme dvije (2) medicinske sestre u amulantama Doma zdravlja Osječko-baranjske županije.

PREUZMITE DOKUMENT

24. studeni 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme jednog (1) doktora dentalne medicine u Vuki, Osječka 83 i na određeno vrijeme jednog (1) doktora dentalne medicine u Đurđenovcu, Kolodvorska 2.

PREUZMITE DOKUMENT

24. studeni 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme jednog (1) doktora obiteljske (opće) medicine u ordinaciji obiteljske (opće) medicine u Našicama.

PREUZMITE DOKUMENT

06. studeni 2020.

ODLUKU o djelomičnom poništenju natječaja za prijam u radni odnos.

PREUZMITE DOKUMENT

06. studeni 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos doktor dentalne medicine – 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, doktor dentalne medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, specijalist medicine rada i sporta – umirovljenik – 2 izvršitelja/ice – na određeno vrijeme, na nepuno radno vrijeme 20h tjedno, medicinska sestra/tehničar u timu obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar – 3 izvršitelja/ice – na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

05. studeni 2020.

Ispravak obavijesti kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme dvije (2) patronažne sestre i jedne (1) patronažne sestre na neodređeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

04. studeni 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme dvije (2) patronažne sestre i jedne (1) patronažne sestre na neodređeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

29. listopad 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme jednog (1) dentalnog asistenta u Marijancima i na određeno vrijeme jednog (1) dentalnog asistenta u Đakovu.

PREUZMITE DOKUMENT

29. listopad 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme jednog (1) doktora dentalne medicine u Marijancima i jednog (1) doktora dentalne medicine u Magadenovcima.

PREUZMITE DOKUMENT

29. listopad 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jednog (1) doktora obiteljske (opće) medicine u Osijeku i jednog (1) doktora obiteljske (opće) medicine u Našicama.

PREUZMITE DOKUMENT

23. listopad 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme pripravnika osam (8) dentalnih asistenata.

PREUZMITE DOKUMENT

23. listopad 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme pripravnika dva (2) radiološka tehnologa.

PREUZMITE DOKUMENT

23. listopad 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme pripravnika jednog (1) zdravstveno-laboratorijskog tehničara.

PREUZMITE DOKUMENT

23. listopad 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme pripravnika dva (2) fizioterapeutska tehničara.

PREUZMITE DOKUMENT

23. listopad 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme pripravnika tri (3) medicinske sestre (SSS) i sedam (7) prvostupnika sestrinstva (VŠS).

PREUZMITE DOKUMENT

21. listopad 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnosna određeno vrijeme pripravnika sedam (7) prvostupnika fizioterapije.

PREUZMITE DOKUMENT

14. listopad 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos doktor dentalne medicine – 2 izvršitelj/ica- na neodređeno vrijeme, patronažna sestra – 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, dentalni asistent u timu dentalne (polivalentne) zdravstvene zaštite- 1 izvršitelj/ica – neodređeno vrijeme, doktor medicine specijalist pedijatar- 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, patronažna sestra – 2 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, dentalni asistent u timu dentalne (polivalentne) zdravstvene zaštite- 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

12. listopad 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnosna određeno vrijeme jednog (1) fizioterapeuta/fizioterapeutkinje u Đakovu, Petra Preradovića 2.

PREUZMITE DOKUMENT

09. listopad 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jednog (1) fizioterapeutskog tehničara.

PREUZMITE DOKUMENT

09. listopad 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jednog (1) doktora obiteljske (opće) medicine u ordinaciji obiteljske (opće) medicine u Črnkovcima i jednog (1) doktora obiteljske (opće) medicine na području Doma zdravlja Osječko-baranjske županije.

PREUZMITE DOKUMENT

02. listopad 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos na određeno vrijeme pripravnika na pripravnički staž korištenjem potpore za zapošljavanje za stjecanje prvog radnog iskustva/pripravništvo: stručni prvostupnik sestrinstva (VSS), stručni prvostupnik fizioterapije (VSS), radiološki tehnolog (VSS), dentalni asistent (SSS), medicinska sestra (SSS), fizioterapeutski tehničar (SSS), zdravstveno-laboratorijski tehničar (SSS).

PREUZMITE DOKUMENT

30. rujan 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme jednog (1) doktora obiteljske (opće) medicine.

PREUZMITE DOKUMENT

25. rujan 2020.

ODLUKA o djelomičnom poništenju natječaja za prijam u radni odnos.

PREUZMITE DOKUMENT

25. rujan 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jednog (1) zdravstveno-laboratorijskog tehničara.

PREUZMITE DOKUMENT

25. rujan 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos doktor obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine. 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, dentalni tehničar. 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, fizioterapeut – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, fizioterapeutski tehničar – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar u specijalističko-konzilijarnoj zdravstvenoj zaštiti- 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, doktor dentalne medicine – 1 izvršitelj/ica  na određeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

14. rujan 2020.

ODLUKA o djelomičnom poništenju natječaja za prijam u radni odnos.

PREUZMITE DOKUMENT

09. rujan 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos doktor dentalne medicine – 1 izvršitelja/ice. na neodređeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine. 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, zdravstveno-laboratorijski tehničar. 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

04. rujan 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnosna neodređeno vrijeme jednog (1) dentalnog asistenta u timu dječje stomatologije, jednog (1) dentalnog asistenta u timu endodoncije, jedne (1) medicinske sestre za zdravstvenu njegu i na određeno vrijeme jedne (1) medicinske sestre u timu obiteljske (opće) medicine.

PREUZMITE DOKUMENT

04. rujan 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme tri (3) patronažne sestre.

PREUZMITE DOKUMENT

21. kolovoz 2020.

Natječaj za prijam u radni odnos doktor dentalne medicine – 2 izvršitelja/ice- na neodređeno vrijeme, dentalni asistent u timu dječje stomatologije – I izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, dentalni asistent u timu endodoncije – 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar za zdravstvenu njegu – 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, doktor dentalne medicine – 4 izvršitelja/ice- na određeno vrijeme, patronažna sestra – 3 izvršitelja/ice – na određeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar u timu obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

19. kolovoz 2020.

ODLUKA o djelomičnom poništenju natječaja za prijam u radni odnos.

PREUZMITE DOKUMENT

14. kolovoz 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jednog (1) dentalnog asistenta, na neodređeno vrijeme jedne (1) medicinske sestre u timu obiteljske (opće) medicine i na neodređeno vrijeme tri (3) medicinske sestre za zdravstvenu njegu.

PREUZMITE DOKUMENT

04. kolovoz 2020.

DOPUNA obavijesti kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme pet (5) patronažnih sestara.

PREUZMITE DOKUMENT

03. kolovoz 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme pet (5) medicinskih sestara.

PREUZMITE DOKUMENT

03. kolovoz 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme pet (5) patronažnih sestara

PREUZMITE DOKUMENT

31. srpnja 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos : medicinska sestra/tehničar za zdravstvenu njegu – 3 izvršitelja/ica – na neodređeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar u timu obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, dentalni asistent – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme

PREUZMITE DOKUMENT

22. srpnja 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos : doktor dentalne medicine – 5 izvršitelj/ica na određeno vrijeme, patronažna sestra – 5 izvršitelja/ice na određeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar u timu obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar u timu za radiološku dijagnostiku – 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar – 3 izvršitelja/ice na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

10. srpnja 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos : doktor dentalne medicine – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, doktor dentalne medicine – 2 izvršitelja/ice na određeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

05. lipanj 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos : doktor dentalne medicine – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, doktor dentalne medicine – 2 izvršitelja/ice na određeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

15. svibanj 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos : doktor dentalne medicine – 3 izvršitelja/ice- na određeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine – 2 izvršitelja/ice – na određeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar u timu obiteljske (opće) medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

13. svibanj 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jedne (1) patronažne sestre.

PREUZMITE DOKUMENT

06. ožujak 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos specijalist medicine rada i sporta –1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, doktor dentalne medicine – 1 izvršitelj/ica- na određeno vrijeme, doktor medicine, specijalist u mobilnom palijativnom timu – 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, prvostupnica sestrinstva u mobilnim palijativnom timu – 1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, patronažna sestra- – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

02. ožujak 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jednog (1) fizioterapeuta.

PREUZMITE DOKUMENT

02. ožujak 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jedne (1) patronažne sestre.

PREUZMITE DOKUMENT

21. veljača 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos : specijalist medicine rada i sporta –1 izvršitelj/ica – na neodređeno vrijeme, doktor dentalne medicine – 2 izvršitelja/ice- na određeno vrijeme, doktor medicine – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, fizioterapeut – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, patronažna sestra- – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

31. siječanj 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme – jedne (1) medicinske sestre/tehničara u timu zdravstvene zaštite predškolske djece – jednog (1) dentalnog asistenta.

PREUZMITE DOKUMENT

15. siječanj 2020.

NATJEČAJ za prijam u radni odnos : doktor dentalne medicine –2 izvršitelja/ice – na određeno vrijeme, dentalni asistent – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, medicinska sestra/tehničar u timu zdravstvene zaštite predškolske djece – 1 izvršitelj/ica – na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

09. siječanj 2020.

ODLUKA o djelomičnom poništenju natječaja za prijam u radni odnos.

PREUZMITE DOKUMENT

09. siječanj 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme jednog (1) doktora dentalne medicine.

PREUZMITE DOKUMENT

08. siječanj 2020.

Natječaj za prijam u radni odnos : doktor dentalne medicine – 1. izvršitelj/ica – na određeno vrijeme, doktor obiteljske (opće) medicine – 1. izvršitelji/ica – na određeno vrijeme, patronažna sestra – 2. izvršitelja/ice – na određeno vrijeme.

PREUZMITE DOKUMENT

03. siječanj 2020.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme jednog (1) doktora dentalne medicine

PREUZMITE DOKUMENT

17. prosinac 2019.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme dvije (2) medicinske sestre.

PREUZMITE DOKUMENT

17. prosinac 2019.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jednog (1) dentalnog asistenta.

PREUZMITE DOKUMENT

13. prosinac 2019.

Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme jedne (1) patronažne sestre.